Vattenmaskin på kontor

Hem / Vattenmaskin på kontor

Är du på jakt efter en vattenmaskin eller vattenautomat som du kan hyra för att liva upp din arbetsplats? Vi förstår att det inte är en lätt uppgift att välja rätt maskin, så låt oss guida dig genom processen. På den här sidan kommer vi att diskutera de olika alternativen när det gäller att hyra en vattenmaskin eller vattenautomat för ditt kontor.

Vilka funktioner har vattenautomater för kontor?

Vattenautomater för kontor innebär att du slipper bära runt flaskor med vatten. Automaterna är konstruerade för att fylla på varmt eller kallt, rent och smakrikt vatten direkt ur kranen. Det är ett enkelt sätt att tillhandahålla kallt, rent och smakfullt vatten som inte kräver några flaskor.

Automaterna är utrustade med filter som tar bort kemikalier, mineraler och andra skadliga ämnen från vattnet. Automaterna är också effektivare när det gäller energiförbrukning och använder mindre ström än att använda flaskor. Automaterna har också filter som kan bytas ut regelbundet, vilket ger ett rent och friskt vatten hela tiden.

Fördelar med vattenmaskin på kontoret

  • En vattenmaskin på kontoret ger många fördelar och är en stor hjälp för att hålla din arbetsplats fräsch och hygienisk.
  • Du eliminerar behovet av att bära runt vattenflaskor. Med en vattenmaskin på kontoret förbrukar du inte längre läsk, som kan vara dyrt och innehåller olika tillsatser. Du minskar mängden skräp som uppstår genom att använda köpta PET-flaskor.
  • Du kan fylla på med rent och friskt vatten direkt ur kranen. Maskinerna är utrustade med filter som tar bort kemikalier, mineraler och andra skadliga ämnen från vattnet.
  • Vattenautomater är också effektivare när det gäller energiförbrukning och använder mindre ström än produktionen av flaskor.

Att hyra vattenautomat till kontor

Hos SOL kan du hyra vattenautomat till ditt kontor. De erbjuder ett stort utbud av vattenautomater som du kan hyra för ditt kontor. Det finns olika typer av automater som kan passa dina behov. Automaterna är utrustade med filter som tar bort eventuella skadliga ämnen från vattnet och ger dig rent och friskt vatten direkt ur kranen. Automaterna är också energieffektiva och använder mindre ström än produktionen av flaskor. SOL erbjuder även ett brett utbud av andra tjänster som inkluderar annan typ av kontorsservice.

Mervärde för personalen

En vattenautomat på jobbet innebär att medarbetarna ständigt har tillgång till friskt, kallt och rent vatten. Det ger dem en bekväm och hälsosam miljö att arbeta i. Utöver det så sparar det även tid som skulle ha gått åt att springa runt efter vattenflaskor. Med en vattenautomat får de också tillgång till ett filter som tar bort eventuella skadliga ämnen från vattnet. Allt detta kan leda till ett högre arbetsresultat och effektivitet.

Hur mycket vatten ska man dricka per dag enligt 1177?

Enligt Karolinska institutet är rekommenderat att vuxna personer dricker minst 1,5 liter vatten per dag för att upprätthålla en god hydrering. Om du är fysiskt aktiv, jobbar utomhus eller är utsatt för höga temperaturer, så kan du behöva mer än 1,5 liter. Därför är det viktigt att se till att ha tillgång till en vattenautomat som kan fylla på ditt vattenförråd.

Förebygg uttorkning

För att förebygga uttorkning kan man tänka på följande:

  • Drick tillräckligt med vätskehalt. Försök dricka tillräckligt med vatten och andra vätskor varje dag för att hålla dig hydrerad.
  • Ät mat med hög vätskehalt. Inkludera livsmedel med hög vätskehalt i din kost, som frukt och grönsaker med högt vatteninnehåll.
  • Undvik uttorkande drycker. Begränsa intaget av uttorkande drycker som alkohol och koffein.
  • Drick extra vätska när du är fysiskt aktiv. Om du tränar eller är fysiskt aktiv, se till att dricka tillräckligt med vätska för att ersätta det som förloras genom svettning.
  • Lyssna på din kropp. Om du känner dig törstig, är det ett tecken på att du är uttorkad och bör dricka mer vätska.

Det är viktigt att upprätthålla en god vätskebalans för att bibehålla en god hälsa och undvika hälsoproblem relaterade till uttorkning. Om du misstänker att du är uttorkad, ta kontakt med 1177.