Rekryteringsföretag i Sverige

Hem / Rekrytering

Ett rekryteringsföretag hjälper dig att hitta personal med rätt kompetens och säkerställer att rätt person hamnar på rätt plats. De har stora nätverk av kandidater och hjälper dig genom hela processen från annons till signering. Här får du hjälp att hitta ett bra rekryteringsföretag i Sverige.

Hitta rekryteringsfirmor

Det finns många rekryteringsfirmor runt om i Sverige, och det är lätt att bli handlingsförlamad när det finns allt för många valmöjligheter. Här får du några tips på bra rekryteringsfirmor i olika områden som kan hjälpa dig mot en träffsäker rekrytering.

Framtiden

Framtiden är ett rekryteringsföretag som arbetar med rekrytering i hela Sverige och i alla branscher, och vänder sig till såväl stora som små företag. När du anlitar dem får du dels tillgång till deras stora nätverk av arbetssökande, och får dels hjälp att utforma jobbannonser som skickas ut mer brett. De utmärker sig också genom deras användning av femfaktorsteorin, istället för att som vissa intervjuare lägga mycket vikt på magkänsla.

 • Rekryterar inom: Alla branscher
 • Rekryterar i: Hela Sverige

Prowork

Prowork är ett rekryteringsföretag i Göteborg, Malmö och Stockholm, som fokuserar på jobb inom fastighet, produktion och bygg – en nisch som de har valt att fokusera på för att bättre kunna leverera precis det som deras uppdragsgivare söker efter, med förståelse för både arbetsgivare och arbetssökande. Utöver hjälp med rekrytering och intervjuer erbjuder de dig även bemanning inom dessa branscher.

 • Rekryterar inom: Fastighet, industri & produktion, bygg & anläggning, rental
 • Rekryterar i: Främst Göteborg, Malmö och Stockholm

Finance Recruitment

Finance Recruitment erbjuder rekrytering inom ekonomi, chefsrekrytering och rekrytering till bankjobb. De är ett rekryteringsföretag som är verksamma i Stockholm med omnejd, och beräknas ha omkring 96 procent lyckade resultat i sina tillsättningar. Utöver rekrytering kan de också erbjuda dig interim rekrytering som tillfälliga lösningar under tiden de tar fram en bra kandidat för tjänsten.

 • Rekryterar inom: Finans, ekonomi, bank
 • Rekryterar i: Stockholm med omnejd

Level Recruitment

Level Recruitment är ett rekryteringsföretag som är baserat i Stockholm, men som vänder sig till företag, organisationer och myndigheter i hela Sverige. De har fokus på rekrytering och headhunting av chefer och specialister, och utmärker sig genom att följa med som projektledare ett tag efter att din nyanställda har varit på plats hos er en tid för att ge bästa förutsättningar.

 • Rekryterar inom: Chefer och specialister
 • Rekryterar i: Hela Sverige

Made for Sales

Made for Sales är en rekryteringsfirma som har specialiserat sig på rekrytering av säljare samt rekrytering inom marknadsföring och är verksamma över hela landet. De utmärker sig genom sin djupdykande process som går från analys av er verksamhet, till jakt på kandidater, intervjuer och till introduktion på arbetsplatsen. De erbjuder även tjänster inom interimstillsättningar, samt utbildning för dig och redan tillsatt personal.

 • Rekryterar inom: Försäljning, marknadsföring, ekonomi, HR
 • Rekryterar i: Hela Sverige

EnRival

EnRival är en rekryteringsfirma som har många olika kontor på 90 ställen runt om i Sverige, något som innebär att de har bra lokalkännedom med många kontakter med både Arbetsförmedlingen (som de samarbetar med) och lokala firmor, som underlättar vid rekrytering. EnRival jobbar med rekrytering inom alla branscher, och erbjuder även bemanning när du behöver hjälp under en viss tid, till exempel vid sjukdom.

 • Rekryterar inom: Alla branscher
 • Rekryterar i: Hela Sverige